Bronzérmet szerzett a magyar csapat a Bocuse D'Or-on
Dalnoki Bence az immár két Michelin-csillaggal büszkélkedő Stand Étterem sous chefje, akinek munkáját Nyikos Patrik segítette commis-ként. A coach feladatait a 2016-ban győztes Széll Tamás látta el, míg a csapat elnöke Hamvas Zoltán, a Magyar Bocuse d'Or Akadémia elnöke volt. A csapat tavaly márciusban biztosította be a helyét az idei mezőnyben, miután az európai döntőben második helyen végzett a „Magyar Tavasz”, valamint „Őz Budapest” ételekkel.
A világdöntőt idén Dánia nyerte, második helyen Norvégia csapata végzett. A verseny legjobb segédjének járó díjat szintén Norvégia kapta, a legjobb tál Svédország, a legjobb tányértéma pedig Franciaország csapatáé lett. Első alkalommal adták át a társadalmi elkötelezettség díjat, amelyet a mexikói csapat nyert el, és szintén először volt a versenynek gyermekzsűrije, amely Japánnak ítélte különdíját.
Nyitóképünk illusztráció.
