A bunkó és tolvaj alkalmazottak miatt zár be egy étterem Sárospatakon
„Éttermünket bezártuk. Sajnáljuk, hogy nem sütünk több Zemplénit, Magyarost, és semmilyet. Elismertségünket növekvő forgalmunk is mutatta: tavaly közel 20 000 pizzát sütöttünk” – közölte a Facebookon a sárospataki Pizza del Fiore étterem.
Korántsem ők az elsők a sorban, azonban a legtöbb hasonlóan döntő étterem az elszabadult rezsiköltségek, vagy a Covid okozta válság utóhatásai miatt dönt így, Sárospatakon azonban egész más a helyzet:
Azért döntöttünk a bezárás mellett, mert belefáradtunk a munkavállalók folyamatos hazudozásaiba. Az el nem végzett munka miatti bosszankodásba. A lopásokba. A tudás nélküli, ugyanakkor nagy önérzettel bíró, úgynevezett szakácsok és modortalan felszolgálók, kiszállítók felelősségtudat nélküli »munkavégzésébe«
– indokolják döntésüket, hozzátéve: „Vendégeinknek pedig mindent köszönünk! Tartsanak meg jó emlékezetükben, ha gondolják.”